Inversors catalans

No fa massa parlàvem a casa de la manca d’inversors al nostre país i comentàvem, com a exemple, que les pistes d’esquí de Boí Taüll Resort han estat comprades per un grup inversor espanyol que va de mà d’una constructora madrilenya (i blanca). El mateix passa amb la companyia d’autobusos Alsina Graells que darrerament ha rebut una injecció econòmica important per part del grup Continental Auto que, entre d’altres, també és propietat de la constructora en qüestió.

Avui llegeixo a Bits des de BCN un post sobre la manca d’inversors catalans a les ·TIC·, i és el que m’ha fet adonar que quelcom està passant… Els catalans fem projectes interessantíssims però per manca de capital sempre van a parar a mans estranyes, què hem de fer? De quina manera es podria crear un grup potent d’inversors catalans?

Realment ens manca confiança en el que fem al nostre país.

Autor: Oriol Morell

Em dic Oriol Morell i Jané, Enginyer informàtic de sistemes per la UOC. Sóc especialista en marketing digital, posicionament als cercadors i en desenvolupament de negocis web. Pots llegir més informació sobre mi al meu perfil a LinkedIn i pots contactar-me a oriolm(a)gmail(punt)com