1 milió d’euros contra la fractura digital

El DURSI ha adjudicat entre 151 projectes presentats per diferents entitats, un milió d’euros per a combatre la fractura digital.

Els cursos han d’anar dirigits principalment als col·lectius que més dificultats tenen per a accedir i utilitzar les tecnologies de la informació i la comunicació (dones, joves, persones en atur, gent gran, persones amb formació acadèmica mitjana/baixa, immigrants, persones amb discapacitat, entre altres), amb la finalitat de potenciar l’alfabetització digital i treballar per evitat l’exclusió social, i potenciar la integració d’aquests col·lectius en la societat del coneixement. A més, es prioritzaran aquells projectes que utilitzin o promoguin l’ús efectiu del programari lliure i aquelles propostes que permetin una difusió oberta dels seus materials i continguts formatius (la informació sobre la llicència pública “creative commons” es pot trobar a la página web: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.0/es/.

Més informació sobre la resolució del concurs.

Autor: Oriol Morell

Em dic Oriol Morell i Jané, Enginyer informàtic de sistemes per la UOC. Sóc especialista en marketing digital, posicionament als cercadors i en desenvolupament de negocis web. Pots llegir més informació sobre mi al meu perfil a LinkedIn i pots contactar-me a oriolm(a)gmail(punt)com