todos.es: guies… didàctiques?

He entrat per primer cop a todos.es, després d’una presentació en Flash que no todos podem veure, accedeixo a una web que passa olímpicament de l’accessibilitat web com l’entitat que la promou, observo les diferents seccions i accedeixo a Material Divulgativo, les guies que hi apareixen són prometedores i procedeixo a descarregar-me la que parla de El Ordenador ( ·PDF· – 236 KB), la fullejo quan em sorpren quelcom:

todos.es: error disc dur per cdrom

Tan difícil és fer bé les coses i no confondre un disc dur amb un CD? Qui s’encarrega de verificar la informació que es facilita al ciutadà? Ens imaginem ara algú que vaig a una botiga a comprar un CDROM amb la imatge en qüestió al cap i es trobi que li volen vendre quelcom que ni tan sols s’assembla al que ell pensava?