Compte a Gmail

GmailUn amic (gràcies!) m’ha facilitat una invitació per a tenir un compte a Gmail, el servei de correu de Google.

Com molts de vosaltres sabreu, aquest servei de correu s’ha fet famós per oferir 1 ·GB· de capacitat per al correu (500 vegades el que ofereix, gratuïtament, Hotmail) i pel fet que un robot llegeix els continguts dels correus emmagatzemats al sistema per a mostrar uns anuncis més o menys adients. Aquest darrer aspecte va alçar moltíssimes veus que veien perillar la privacitat dels nostres correus electrònics i bla bla bla…
Senyors, senyores, quanta gent ha sentit a parlar del projecte Echelon? (Podeu llegir-ne aquí, aquí i aquí), és més preocupant que hom accepti que un robot llegeixi el seu correu que no pas que els nostres correus passin pels filtres detectors d’Echelon?

Ignorant els alarmistes que consideren que la meva intimitat serà violada, estic tafanejant el potent servei que ofereix la gent de Google, de moment m’està fascinant!