Gratuïtat i publicitat a La Vanguardia

La Vanguardia modifica les condicions del servei gratuït d’accés a la seva pàgina web i enviarà publicitat per correu electrònic a tothom que gaudeixi d’aquest servei.

El rotatiu ha comunicat per correu electrònic al usuaris de la seva subscripció gratuïta, que permet consultar les notícies aparegudes al diari els darrers 7 dies, la modificació de les condicions del servei i sol·licita autorització per envia’ls hi publicitat.

Finalment i aclarint tota possible ombra, el diari facilita tres úniques opcions:

· OPCIÓN 1: Deseo mantener el servicio de noticias gratuito y, para ello, autorizo el envío de informaciones comerciales.
· OPCIÓN 2: Deseo suscribir el servicio de pago para acceder a sus servicio adicionales.
· OPCIÓN 3: Deseo darme de baja del servicio gratuito de lavanguardia.es.

M’agrada llegir el màxim nombre de diaris i publicacions, dintre de les meves ‘possibilitats temporals’ però estic tip de rebre publicitat autoritzada o no. Sentint-ho molt hauré de tramitar la meva baixa al servei gratuït de La Vanguardia i tornar-me a donar d’alta amb una adreça de correu creada per a l’ocasió i que només consultaré mensualment per comprovar si hi ha cap correu de validació d’adreça.

oriol

oriol wrote 1166 posts

Post navigation