Entrevista a John ‘Maddog’ Hall

John 'Maddog' Hall de Linux International

A navegante.com (Suplement digital de El Mundo), entrevisten a John ‘Maddog’ Hall, president de Linux Interational. Maddog, a banda d’explicar què és Linux International i la seva evolució, valora les darreres accions de SCO, les patents de programari i altres temes d’actualitat.

L’entrevista acaba amb una reflexió interessant:

Hi ha quelcom important: Mentre un país depengui d’un altre en una matèria tan crítica com els sistemes operatius, aquest país no tindrà una seguretat complerta i total, perquè (Déu no ho vulgui) si els Estats Units entressin en guerra amb Espanya, no sé si els generals es posarien contents al haver d’emprar un programari dissenyat i produït per l’enemic, que podria inclús tenir accés a important informació gràcies a això. Es tracta d’una situació extremadament compromesa.

Publicat també a PuntBarra

Autor: Oriol Morell

Em dic Oriol Morell i Jané, Enginyer informàtic de sistemes per la UOC. Sóc especialista en marketing digital, posicionament als cercadors i en desenvolupament de negocis web. Pots llegir més informació sobre mi al meu perfil a LinkedIn i pots contactar-me a oriolm(a)gmail(punt)com