Sony Ericsson Z600, una petita gran meravella

Z600La setmana passada vaig estrenar un nou terminal mòbil, un Sony Ericsson Z600 i després d’uns dies testejant-lo estic convençut que és una meravella.

Entre les caractertístiques més interessants, hi trobo la possibilitat de sincronitzar-se a través de BlueTooth amb l’ordinador: estava pensant en actualitzar la meva PALM i finalment, de moment, passaré amb l’agenda del Z600. Entenc que per a molta gent això no serà cap novetat, però és el primer terminal amb Blueetooth i una agenda decent que ha caigut a les meves mans.

També incorpora una càmera digital, però potser queda una mica coixa amb comparació amb l’excel·lent qualitat de l’aparell.

A l’hora de configurar-lo, em vaig trobar problemes amb el GPRS i el MMS, ja que Movistar no té homologat el producte i per tant se’m treien de sobre a l’hora de demanar les dades pertinents. Sort que la gent de Sony Ericsson no volen perdre pistonada i tenen un servei de suport que automàticament em va enviar un SMS amb les dades de configuració que pertoquen a la meva companyia de telèfon.