Cirugia Lasik

La setmana passada em vaig sotmetre a una intervenció mitjançant la tècnica Lasik per tal de corregir la meva miopia.

Malgrat jo ho vaig veure des d’un altre punt de vista, us deixo un vídeo del que (aproximadament) deuria ser la meva operació:

L’operació la va dur a terme el Dr. Duch del Institut Català de la Retina i el seu equip que en tot moment van explicar-me que feien i deixaven de fer i em van fer sentir molt còmode durant la intervenció.

Tres dies després de l’operació, ja faig vida 100% normal, només he de seguir unes pautes del tractament postoperatori.

Quina gran sensació que soni el despertador i puguis veure’l sense posar-te les ulleres!

oriol

oriol wrote 1166 posts

Post navigation

  • 🙂

  • I´m planning to do the same, and I had some doubts, but yours is again one of the many satsfactory experiences I have heard, so I´ll try…The only fear i have is that I have -6,50 in each eye, which makes the procedure complicated..Whatever!I´m doing it anyways!Thanks for sharing!!

  • Mare de deu…