Vall Fosca: aturem l’especulació

Em faig ressó d’una jornada de protesta que m’han fet arribar per correu electrònic:

Vall Fosca: aturem l'especulació

Des de la Plataforma Vall Fosca Activa us volem convidar a participar a la jornada de protesta, d’àmbit estatal, que tindrà lloc el proper diumenge 21 de maig de 2006, per reclamar l’aprobació del la Carta de les Muntanyes.
De moment, a tot l’estat hi ha convocades una desena d’ascensions a cims o indrets de muntanya amenaçats. Hi haurà una reunió amb la Ministra de Medi Ambient, a Madrid, i es farà una difusió a gran escala, a banda de la pròpia que faci cadascun dels actes convocats.

A la Vall Fosca us ho volem posar fàcil. Proposem dos itineraris de diferent durada i exigència física, tant si el que voleu és fer una bona caminada, com si voleu venir amb família i canalla. D’altra banda, el Refugi Tacita oferirà la pernoctació al preu popular de 6€. Val a dir però, que només hi ha 23 places, de manera que afanyeu-vos!

Us hi esperem a tots! Feu-ho saber a amics, familiars o a qualsevol a qui pugui interessar la defensa de les muntanyes.

Inscripcció i reserves
Refugi Tacita: sergi(A)refugitacita.com

Més informació sobre la jornada:
RedMontañas: coordinacion(A)ecologistasenaccion.org
http://www.redmontanas.org/general.php?opc=portada&sub=novedades

Vall Fosca Activa
Un altre model de desenvolupament és possible

oriol

oriol wrote 1166 posts

Post navigation

 • Un Curiós…

  He pogut llegir:
  El camp de golf d’Espui entrarà en servei l’estiu del 2006

  El futur camp de golf projectat a la Vall Fosca, que se situarà a Espui, a 1.200 metres d’altitud, es preveu que s’inaugurarà l’estiu del 2006, segons fonts de l’empresa Vall Fosca Interllacs, que promou a la zona un complex hoteler i comercial.

  Els d’allà deuen estar “contents” 🙂

 • Oriol Morell i Jané

  Com és normal, n’hi ha de contents i de menys contents…

 • Un Curiós…

  si si…evident!!

 • Jo, per exemple, estic força empipat.

  Tot el tema de Filià… ja em depassa.

 • jordi

  això que esteu fent es de rucs! us esteu manifestant per cuidar la nataura i respectar les muntanyes i tal, tot verd i sou els primer en que destrosseu dos o 3 hoyos del camp de golf, afortunadament us van enxampar, ja us està bé!

 • Oriol Morell i Jané

  Explica’m això dels forats que no sé de que va. Si et plau 😉

 • amanda

  El cap de setmana passat vaig estar a la Vall Fosca i vaig poder observar la destrossa que fan el poble d’Espiu. La veritat es que me sembla incríble que avui en dia encare es duguin a terme aquest tipus d’especulació ferotge a llocs verges: complexe terrible de cases, golf i pistes d’esquí per distreure a la gent que n o pot disfrutar la natura per si mateixa!!!! La Vall Fosca perdrà tot l’encant que tenia fins ara i mai tornarà a ser com abans. Després no es pot tornar enrera . No me puc creure que els alcaldes i polítics s’estimin tan poc la seva terra fent aquest tipus de destrossa. I després es parla d’Andalusia, Balears i València! Si a Catalunya es fa més o menys el mateix!!
  Amanda

 • Jo crec que com mes es contrueixi més lleig serà. L’encant de tots els pririneus és la convivència entre la gent dels pobles, els pobles petits, i la natura.Si es destrueix la natura ja no és tan maco i si es construeixen moltes cases els pobles ja no són petits, i si vénen turistes ja no hi ha tanta convivència… Que parin JA de construir!!!