Vall Fosca: aturem l’especulació

Em faig ressó d’una jornada de protesta que m’han fet arribar per correu electrònic:

Vall Fosca: aturem l'especulació

Des de la Plataforma Vall Fosca Activa us volem convidar a participar a la jornada de protesta, d’àmbit estatal, que tindrà lloc el proper diumenge 21 de maig de 2006, per reclamar l’aprobació del la Carta de les Muntanyes.
De moment, a tot l’estat hi ha convocades una desena d’ascensions a cims o indrets de muntanya amenaçats. Hi haurà una reunió amb la Ministra de Medi Ambient, a Madrid, i es farà una difusió a gran escala, a banda de la pròpia que faci cadascun dels actes convocats.

A la Vall Fosca us ho volem posar fàcil. Proposem dos itineraris de diferent durada i exigència física, tant si el que voleu és fer una bona caminada, com si voleu venir amb família i canalla. D’altra banda, el Refugi Tacita oferirà la pernoctació al preu popular de 6€. Val a dir però, que només hi ha 23 places, de manera que afanyeu-vos!

Us hi esperem a tots! Feu-ho saber a amics, familiars o a qualsevol a qui pugui interessar la defensa de les muntanyes.

Inscripcció i reserves
Refugi Tacita: sergi(A)refugitacita.com

Més informació sobre la jornada:
RedMontañas: coordinacion(A)ecologistasenaccion.org
http://www.redmontanas.org/general.php?opc=portada&sub=novedades

Vall Fosca Activa
Un altre model de desenvolupament és possible

Autor: Oriol Morell

Em dic Oriol Morell i Jané, Enginyer informàtic de sistemes per la UOC. Sóc especialista en marketing digital, posicionament als cercadors i en desenvolupament de negocis web. Pots llegir més informació sobre mi al meu perfil a LinkedIn i pots contactar-me a oriolm(a)gmail(punt)com