Sony Ericsson Z600, una petita gran meravella

Z600La setmana passada vaig estrenar un nou terminal mòbil, un Sony Ericsson Z600 i després d’uns dies testejant-lo estic convençut que és una meravella.

Entre les caractertístiques més interessants, hi trobo la possibilitat de sincronitzar-se a través de BlueTooth amb l’ordinador: estava pensant en actualitzar la meva PALM i finalment, de moment, passaré amb l’agenda del Z600. Entenc que per a molta gent això no serà cap novetat, però és el primer terminal amb Blueetooth i una agenda decent que ha caigut a les meves mans.

També incorpora una càmera digital, però potser queda una mica coixa amb comparació amb l’excel·lent qualitat de l’aparell.

A l’hora de configurar-lo, em vaig trobar problemes amb el GPRS i el MMS, ja que Movistar no té homologat el producte i per tant se’m treien de sobre a l’hora de demanar les dades pertinents. Sort que la gent de Sony Ericsson no volen perdre pistonada i tenen un servei de suport que automàticament em va enviar un SMS amb les dades de configuració que pertoquen a la meva companyia de telèfon.

oriol

oriol wrote 1166 posts

Post navigation

 • pj

  Doncs com sigui com el T610… Poca cobertura, interface lenta, … 🙁

 • Oriol Morell

  No conec el T610, però els comentaris que he llegit és que el Z600 és “l’evolució” del T610. L’interfaç és àgil i ràpida i de moment no he tingut cap problema de cobertura.

  Si detecto cap problema ja t’ho faré saber 😉

 • rap

  Axo si que és un movil!

  Tot i que jo amb el meu t68i en faig més que de sobres. Jo també volia comprarme un pda, però sincroniztant el movil amb el iCal ja em va bé

 • rap
 • Jo tinc un t68i i una pda, una hp iPAQ 1940 amb bluetooth, fan una bona parella 🙂

 • pj

  Ja que enumereu, jo tinc una n-gage (tot i que no em fa massa el pes el sidetalking xD) i una Zaurus.