IBM & CO inventen … eyeOS?

Posant-me al dia de feeds llegeixo que IBM, Virtual Bridges i Canonical han descobert la roda, i a més sembla que gira!

La triada d’empreses han presentat un sistema operatiu Virtual basat en Linux, que permet totes les facilitats d’un escriptori tradicional però sense estar lligat a un ordinador: Les dades i el programari es dessen en un servidor central i per tant són accessibles des de qualsevol element connectat a la xarxa.

Aquest nou sistema operatiu té una gran diferència respecte els sistemes de terminals que tots hem emprat a la universitat és l’entorn gràfic… oooohhhhhh!!

Resumint, IBM & CO han inventat eyeOS!

La meva relació amb eyeOS va començar ara fa una pila d’anys. En Pau Garcia-Milà, m’intentava explicar (veig que continua explicant) mil i una vegades què era això que estaven muntant amb un grup d’amics d’Olesa, les discussions (sempre amigables) sobre si eyeOS era o no un sistema operatiu ens portaven a l’extrem de la desesperació tant a l’un com a l’altre.

Malgrat que no veia clara la idea de eyeOS, ni encara la veig (ho sento Pau :-P), sí vaig veure clar que en Pau arribaria lluny, i en això està. Si les grans empreses del sector copien les seves idees poder és que el nano no anava tan desencaminat 😉

Molta sort doncs per als nanos del eyeOS!