WOT-Notary de Thawte

Si no recordo malament farà 9 anys, en David, algú més que no recordo i jo, ens vam citar amb en Mark Shuttleworth (Ubuntu encara no existia i encara no se sabia que VeriSign Inc. compraria Thawte) a l’estació de Sants de Barcelona.

El motiu d’aquella trobada va ser que en Mark ens certifiqués com a Notaris de Thawte per tal que l’empresa tingués certificadors a Espanya, si no recordo malament vàrem ser dels primers.

Nou anys després de tant en tant (i avui en particular) encara rebo algun correu electrònic demanant que certifiqui l’autenticitat d’un certificat digital i que em recorda aquella particular trobada.

Val a dir, que aprofitant-me d’aquella trobada un dia farà uns anys vaig enviar un correu electrònic a en Mark demanant-li suport per un tema que volia gestionar via la Shuttleworth Foundation, quan ja pensava que no contestaria vaig rebre un correu disculpant-se per no recordar la nostra trobada i informant-me de les possibilitats.

Un paio tot peculiar aquest Mark 😉

En David va fer una entrada al seu blog parlant del tema, però sospito que la va donar de baixa en algun moment, perquè no l’he sabut trobar

Oriol Morell

Em dic Oriol Morell i Jané, Enginyer informàtic de sistemes per la UOC. Sóc especialista en marketing digital, posicionament als cercadors i en desenvolupament de negocis web. Pots llegir més informació sobre mi al meu perfil a LinkedIn i pots contactar-me a oriolm(a)gmail(punt)com

Oriol Morell wrote 1166 posts

Post navigation