Internet Explorer 7: un any després

Quan ja fa un any i uns dies de l’aparició d’Internet Explorer 7 la seva penetració, si més no a Espanya, no és massa espectacular i menys encara tenint en compte el munt de problemes que arrosseguen les versions anteriors del navegador.

Us passo unes estadístiques d’ús d’Internet Explorer 7 (verd) vs Internet Explorer 6 (blau) en pàgines de diferents temàtiques i diferents perfils a les que tinc accés a Google Analytics:

ie1.jpg
ie2.jpg
ie3.jpg

En el millor dels casos la penetració és d’un 42%, això vol dir que (en el millor dels casos) un 58% dels usuaris naveguen amb una versió d’Internet Explorer que permet a qualsevol usuari malintencionat fer pràcticament el que vulgui amb l’usuari en qüestió.

I tot plegat a banda de que aquest 58% d’usuaris són la peste per als Webmasters i maquetadors 😉

oriol

oriol wrote 1166 posts

Post navigation