Quan la música no és només negoci

Avui fent les compres a les que ens aboca el consumisme nadalenc, hem anat a parar al FNAC, regirant i pensant què regalar ens hem trobat un disc genial a un preu formidable.

Es tracta del disc de Jamie Cullum, TwentySomething a 5.95€! Això sí que és música, cultura i negoci, no només negoci. De fet el disc està disponible en dos edicions, la senzilla que inclou el CD amb una caixeta de cartró i para de comptar, i la especial que conté lletres, quatre temes inèdits, etc…

Què fa que la resta de músic o companyies discogràfiques no ofereixin els seus discs en un format barat i un altre més car? Està clar, és més fàcil queixar-se de la pirateria i plorar que no pas prendre mesures i fer les coses amb el cap.

No sóc una persona rara, podia connectar-me a qualsevol xarxa P2P i descarregar-me el disc en una estona, però no paga la pena perdre el temps podent tenir per menys de 6€ l’original.

[tags]Música, Jamie Cullum, SGAE[/tags]

Autor: Oriol Morell

Em dic Oriol Morell i Jané, Enginyer informàtic de sistemes per la UOC. Sóc especialista en marketing digital, posicionament als cercadors i en desenvolupament de negocis web. Pots llegir més informació sobre mi al meu perfil a LinkedIn i pots contactar-me a oriolm(a)gmail(punt)com