800×600, podem prescindir del 20% d’usuaris?

Recentment diferents diaris han actualitzat el seu seti i l’han fet compatible amb resolucions superiors a 800×600, és a dir amb resolucions més petites apareix la barra de desplaçament horitzontal. Aquesta pràctica s’està estenen de forma progressiva entre dissenyadors i/o maquetadors que ja no compten amb els usuaris amb resolucions petites ara bé, s’ho poden permetre?

Segons les darreres estadístiques del W3Schools, al Juliol d’enguany un 17% dels usuaris encara navegaven a 800×600, podem prescindir d’ells?

Personalment, si jo vengués quelcom a través de la web prescindir o posar traves a un 20% dels usuaris em semblaria un peatge extremadament car! Us imagineu que a un centre comercial o una botiga tingués una porta on les persones més grans d’una talla X (un 20%) haguessin d’entrar de perfil?