19.11.06: Novetats al blog

Ahir vaig fer un parell de canvis importants al blog, per una banda un canvi pel que fa a l’adreçament des de volldamm.net i per l’altre l’activació dels miniposts.

Adreçament des de volldamm.net
Definitivament he canviat el .htaccess del domini volldamm.net per tal que les peticions que hi arribin s’adrecin a una pàgina on s’informa del canvi de domini del blog i que mostra la nova URL del post o enllaç al que es volia accedir.
Addicionalment si el navegador suporta el meta http-equiv="refresh" passats 5 segons de la càrrega del seti s’adreçarà automàticament a la nova URL.

Miniposts
Donat que sovint em queden posts al tinter (al teclat) en els que solament comentaria una entrada d’un altre blog o un enllaç a algun altre seti, he decidit activar la categoria miniposts que dotada d’un disseny diferent a la resta d’entrades contindrà exclusivament aquestes referències a altres setis.

Espero que els gaudiu 😉