Registrant un .CAT

Avui he registrat el meu primer domini .cat aprofitant la promoció que la Fundació Domini Punt CAt ofereix a tots els que vàrem afegir-nos a la campanya de sol·licitud d’aquest TLD.

Un cop registrat el meu domini he pensat en registrar ‘oriol.cat’, cap problema començo els tràmits i just abans d’introduir la meva targeta de crèdit he decidit mirar a whois.cat si hi havia algú que hagués registrat aquest domini, tot i que he suposat que no seria així, entenent que altrament no m’haguessin deixat pagar per un domini ja sol·licitat. Doncs… sorpresa! En el moment d’escriure aquest post el domini ‘oriol.cat’ ja té tres pretendents.

He d’entendre doncs que la Fundació inicialment deixa registrar i pagar N vegades cada domini i posteriorment retornarà els diners als que no puguin obtenir-lo?

oriol

oriol wrote 1166 posts

Post navigation