Registrant un .CAT

Avui he registrat el meu primer domini .cat aprofitant la promoció que la Fundació Domini Punt CAt ofereix a tots els que vàrem afegir-nos a la campanya de sol·licitud d’aquest TLD.

Un cop registrat el meu domini he pensat en registrar ‘oriol.cat’, cap problema començo els tràmits i just abans d’introduir la meva targeta de crèdit he decidit mirar a whois.cat si hi havia algú que hagués registrat aquest domini, tot i que he suposat que no seria així, entenent que altrament no m’haguessin deixat pagar per un domini ja sol·licitat. Doncs… sorpresa! En el moment d’escriure aquest post el domini ‘oriol.cat’ ja té tres pretendents.

He d’entendre doncs que la Fundació inicialment deixa registrar i pagar N vegades cada domini i posteriorment retornarà els diners als que no puguin obtenir-lo?

Autor: Oriol Morell

Em dic Oriol Morell i Jané, Enginyer informàtic de sistemes per la UOC. Sóc especialista en marketing digital, posicionament als cercadors i en desenvolupament de negocis web. Pots llegir més informació sobre mi al meu perfil a LinkedIn i pots contactar-me a oriolm(a)gmail(punt)com