FesInternet: no tothom hi està d’acord

M’han fet arribar per correu electrònic una proposta per fer obrir els ulls al DURSI en relació a la precaria situació que viuen els dinamitzadors de la Xarxa de Telecentres de Catalunya:

En protesta per la precària situació laboral en que es troben els dinamitzadors dels telecentres us convidem a no realitzar cap tipus d’activitat en-línia als telecentres el dia 17 de maig, i substituir-les per activitats festives sense internet per aplegar als usuaris del telecentre: trobades gastronòmiques, gimcanes, passis de pel·lícules, exposicions fotogràfiques dels usuaris, etc.

D’aquesta forma esperem que des de la Generalita de Catalunya s’entenguin els telecentres com un servei a la comunitat i es destini anualment una partida pressupostaria per al seu manteniment que permeti als dinamitzadors de poder-se plantejar actuacions a mitjà i llarg termini sobre el territori, com se’ls demana. I es garanteixi una continuïtat del servei que presten, sense que s’hagi de dependre de la recerca d’ajuts puntuals a que es veuen avocades les entitats, que les aboca a una contractació discontinua i en molts casos al tancament al públic del servei que presten per llargs períodes de temps, o en els pitjors dels casos, definitivament.

fesinternet.tk

oriol

oriol wrote 1166 posts

Post navigation