Diputació de Barcelona, una altra web ‘guai’

Sembla que darrerament s’està posant de moda fer webs guais o altrament, webs que diuen que satisfan la normativa WAI i no ho fan.

Ara és el torn de la web de la Diputació de Barcelona, tot i que la pàgina inicial satisfà el validador automàtic sense problemes, quan entrem a mirar un xic més a fons la web ens trobem incoherències com la pròpia nota de premsa que es posa medalles del tipus

El web de la Diputació de Barcelona presenta una nova imatge i acompleix el nivell AA del WAI, seguint les directius europees per adaptar els webs institucionals a un entorn accessible.

i que no passa tan sols el validador automàtic.

De fet no cal anar tant lluny, a la imatge següent podem veure com directament s’ignora la capaçalera del XHTML. On és doncs el respecte per la normativa?

diba_WAI

Autor: Oriol Morell

Em dic Oriol Morell i Jané, Enginyer informàtic de sistemes per la UOC. Sóc especialista en marketing digital, posicionament als cercadors i en desenvolupament de negocis web. Pots llegir més informació sobre mi al meu perfil a LinkedIn i pots contactar-me a oriolm(a)gmail(punt)com