Trucant des d’un Nokia… sense bateria

Ahir mentre feiem una birra en David aka Nirvana, la Lali aka Jaizkibel i jo mateix aka RADMA, en David va haver de fer una trucada amb el seu mòbil… com és habitual sempre que has de fer una trucada no tens bateria, però com que tots som de la generació d’en McGuiver MacGyver (o com es vulgui escriure) vem solventar el problema en tres pases:

  1. Desmuntar telèfons
    DSCN0887
  2. Aplicar la bateria del meu Nokia al del David (són diferents però tenen el mateix voltatge). És important fer pressió amb el dits per tal d’encaixar la bateria i mantenir-la en contacta amb els borns.
    Aplicant les lleis físiques
  3. Realitzar trucada, mantenint la pressió digital comentada anteriorment.
    Convensant d'amagades...

I després diuen que els coneixements de física no serveixen….

oriol

oriol wrote 1166 posts

Post navigation