Google es disculpa

Després de fer pública la seva eina d’anàlisi de visites d’una web, Google Analytics, i cinc dies després que les crítiques volessin per la blocosfera, avui llegeixo al meu compte de l’Analytics la disculpa de Google:

Analytics has been successfully installed and data is being gathered now. The demand for Google Analytics surpassed even our highest expectations and as a result some customers may temporarily experience report-update delays. All data continues to be collected and no data has been lost. We are currently adding resources to ensure high-quality service. We apologize for any inconvenience.

Realment tot sembla indicar que es van precipitar obrint a tothom el servei, massa urgència en treure productes nous i massa poca planificació és el que es desprèn d’aquesta incidència.

Autor: Oriol Morell

Em dic Oriol Morell i Jané, Enginyer informàtic de sistemes per la UOC. Sóc especialista en marketing digital, posicionament als cercadors i en desenvolupament de negocis web. Pots llegir més informació sobre mi al meu perfil a LinkedIn i pots contactar-me a oriolm(a)gmail(punt)com