Un cercador de codi

Quantes vegades hem tingut la sensació d’estar programant quelcom que ja deuen haver programat 10.000 vegades? I fins a quin punt té sentit que existeixin tantíssimes línies diferents de codi que fan el mateix? Si ets un programador al que els hi agrada examinar el codi dels altres programadors i a la vegada aprofitar-lo, estàs d’enhorabona. A Versión Cero es fan ressó de l’existència de dos eines per a cercar codi a projectes lliures, es tracta de Koders i Code Snippets.

Fent una cercar ràpida al primer de users amb llicència GPL i per a llenguatge PHP trobem més de 2.800 algoritmes amb aquest mot. Ara només resta que els programadors comentem el codi que generem per a fer més senzilles i ràpides les cerques.

Autor: Oriol Morell

Em dic Oriol Morell i Jané, Enginyer informàtic de sistemes per la UOC. Sóc especialista en marketing digital, posicionament als cercadors i en desenvolupament de negocis web. Pots llegir més informació sobre mi al meu perfil a LinkedIn i pots contactar-me a oriolm(a)gmail(punt)com