Un altre despertador infalible!

Un altre despertador infalible!
No fa massa vaig parlar d’un despertador infal·lible que incorporava un trencaclosques es desmuntava quan sonava l’alarma i que calia muntar per aturar-la. Doncs avui encara quelcom més infal·lible: Un despertador que camina!!

Sí, sí, com ho llegiu, el MIT Media Lab ha desenvolupat un despertador que canvia de posició per evitar que t’adormis. El funcionament és senzill: sona l’alarma, l’atures temporalment amb el botó snooze per tal de poder dormir 5 minuts més. És en aquest moment quan el despertador cobra vida i comença a desplaçar-se fins que algun objecte l’atura… 5 minuts més tard hauràs de llevar-te per cercar i aturar l’hàbil despertador.

Si després de diverses aturades temporals del despertador encara no t’has llevat… tindràs una bona feinada a recollir tot el que hagi anat arrossegant i tirant el magnífic aparell! 😉

oriol

oriol wrote 1166 posts

Post navigation