Amb què treballo?

Seguint l’exemple de Vicent Partal i de Linus Torvalds, procediré a explicar quines són les meves eines de treball:

Disposo d’un ordinador clònic Intel Pentium IV a 3GHz amb 1GB de RAM i Ubuntu Linux 4.10 com a sistema operatiu. A més tinc un Acer TravelMate 250 amb un processador Intel Pentium IV a 2’6GHz i 512MB de RAM amb una arrencada dual amb Ubuntu Linux 4.10 i Windows XP Home que m’acompanya de viatge. Tots dos surten a Internet a través d’una ADSL de Telefónica, l’un mitjançant una connexió tradicional ethernet que recorre mig pis i l’altre amb una connexió sense fils cortesia d’un Acces Point marca no t’hi fixis. Els meus programes preferits són: OpenOffice, Firefox, Thunderbird, GEdit, BlueFish, Gaim (oriol@jabber.puntbarra.com) i l’Skype (oriol_morell).

Em deixava que sovint el portàtil surt a Internet mitjançant la cortesia d’un Acces Point mal configurat d’algun veí.

oriol

oriol wrote 1166 posts

Post navigation