Microsoft bloqueja els usuaris de Wine

Segons ens expliquen a DiarioTI, Microsoft bloquejarà l’actualització dels productes del seu paquets ofimàtic dels usuaris que l’executin emprant Wine. Independentment de la legalitat de l’Office executat, quan s’intenti actualitzar el producte, el nou sistema de validació de Microsoft (WGA), realitzarà una cerca al registre del sistema que bloquejarà automàticament la descàrrega si troba una entrada particular que empra aquest emulador de Windows pensat per entorns Unix o Linux.

El mateix David Lazar, director de Genuine Windows, va dir a BetaNews, WGA differentiates the value of genuine versions of Windows XP and Windows 2000 from other operating systems, including virtualized versions of Windows, by giving them access to updates and premium content.

Autor: Oriol Morell

Em dic Oriol Morell i Jané, Enginyer informàtic de sistemes per la UOC. Sóc especialista en marketing digital, posicionament als cercadors i en desenvolupament de negocis web. Pots llegir més informació sobre mi al meu perfil a LinkedIn i pots contactar-me a oriolm(a)gmail(punt)com