Estrenem FesInternet

Ahir al Cosmocaixa es va donar el tret de sortida a les dues setmanes de FesInternet, un programa d’activitats que es duran a terme entre el 22 de febrer i el 6 de març amb l’objectiu de divulgar i difondre Internet com una gran xarxa de persones més enllà dels seus aspectes tecnològics.

La inauguració va constar d’una presentació per part de Carles Solà i Oriol Ferran i una xerrada amb títol “Serveix per a res Internet?” a càrrec de Manuel Castells que podeu trobar resumida al bloc de la Festa.

Des de l’Associació de Joves TEB i Ravalnet, participem activament d’aquesta iniciativa de la ·STSI·, mitjançant una jornada de portes obertes mentre emetem en directe 12 hores de ràdio. A més hem dissenyat i programat el web que acull la seu virtual de la Festa.

Així doncs, fem-la nostra!

Autor: Oriol Morell

Em dic Oriol Morell i Jané, Enginyer informàtic de sistemes per la UOC. Sóc especialista en marketing digital, posicionament als cercadors i en desenvolupament de negocis web. Pots llegir més informació sobre mi al meu perfil a LinkedIn i pots contactar-me a oriolm(a)gmail(punt)com