S’enderroca l’edifici més afectat del Carmel… i?

Per desgràcia qui més qui menys s’ha assabentat del que va passar al Carmel la setmana passada, quan un edifici es va ensorrar parcialment arran de les obres per allargar la L5 del Metro. t plegat succeeix després de moltes queixes dels veïns denunciant que les obres al Metro estaven provocant tremolors i l’obertura d’esquerdes a les parets dels seus immobles, a les que (no podia ser d’altra manera) l’administració no va fer ni cas.

Avui ens arriba la notícia que finalment l’edifici en qüestió haurà de ser totalment enderrocat afectant a 27 persones a les que s’ha assignat pisos de protecció oficial.

I què? Ja està? Ja s’ha acabat? No es pensen depurar responsabilitats? El fet que no s’hagi de parlar de víctimes, implica que no cal cercar qui ha estat responsable d’aquest incident? Què diuen a l’Ajuntament de Barcelona o a la Generalitat?

Si us plau, no ens facin pensar que aquest accident ha estat provocat per a poder especular amb el sol que ocupava l’edifici en qüestió. Siguem profunds i conseqüents, cal esclarir què ha passat i qui n’és el responsable! O es que l’administració no ha de respondre igual que ho faria qualsevol empresa privada implicada en un accident d’aquestes dimensions?