Nadal daurat pel comerç-e

Llegeixo a LaMalla que a l’estat espanyol s’han facturat 800 milions d’euros durant els propassats nadals. L’any passat per aquestes dades es van moure 610 milions d’euros, el que suposa un increment de pràcticament 200 milions d’euros.

Els portals on més ventes s’han registrat aquest Nadal han estat el de El Corte Inglés, Iberia i Carrefour, entre altres. El Corte Inglés, per exemple, ha facturat un 30% més que l’any anterior, i Iberia ha comptabilitzat al desembre uns ingressos de 13,4 milions provinents del comerç on line, un 27,1% més que el mateix mes de 2003.

Les claus de l’increment segons el director de comerç electrònic de Ya.com, Juan Dominguez, són la millora en l’atenció al client i la proliferació de les línies ADSL a l’estat espanyol.

oriol

oriol wrote 1166 posts

Post navigation