Problemes amb el ping a Bitàcoles.net

Actualització (05.01.05): La gent de bitàcoles.net ja han corregit l’errada i el web i el servei de ping ja són accessibles amb ambdues adreces.

bitacoles.netEls companys de Bitàcoles.net deuen haver regenerat el seu servidor o han fet algun canvi de configuració que no ha estat massa polit. Els scripts per a fer pings cap al seu web m’han començat a donar error de host i després de molt remirar he vist que mentre que abans es podia fer ping a bitacoles.net/ping.php i www.bitacoles.net/ping.php, ara la primera adreça ha quedat deshabilitada. De fet quan intentem entrar al directori català de blocs a través de l’adreça http://bitacoles.net ens apareix la pàgina per defecte de l’allotjament que tenen contractat.

Així doncs, tothom que vulgui fer ping a bitàcoles.net i tingui problemes, que simplement afegeixi www. davant del host a on fer ping.