Microsoft no en sap

Cada dia estic més convençut que Microsoft s’està veient superat. No parlo d’una superació tècnica, parlo d’una superació en quan a capacitat de generar solucions aptes i segures.

Quan fa molt de temps que navegadors com ara Firefox bloquejen els pop-ups (finestretes emergents) no desitjats amb molt d’èxit, Microsoft va decidir (o va haver de) incorporar aquesta funcionalitat com a pedaç del seu Internet Explorer dins la distribució del SP2 només del seu sistema Windows XP. Doncs bé al bloc d’en Xavi Caballé llegeixo que a Security-Protocols ja expliquen com saltar-se la protecció d’aquest bloqueig de pop-ups de Microsoft.

Què està passant? O de què ens adonem que ha estat passant fins ara?

I tu, encara confies el teu ordinador a una empresa que empra els seus clients com a betatesters de les seves aplicacions?

Autor: Oriol Morell

Em dic Oriol Morell i Jané, Enginyer informàtic de sistemes per la UOC. Sóc especialista en marketing digital, posicionament als cercadors i en desenvolupament de negocis web. Pots llegir més informació sobre mi al meu perfil a LinkedIn i pots contactar-me a oriolm(a)gmail(punt)com