L’ADSL espanyola la segona més cara

Arreu del món electrònic de l’estat espanyol sovintegen els comentaris i opinions sobre l’ample de banda del que gaudim: és suficient o el que coneixem com banda ampla és la banda prima de la resta del món?

Avui llegeixo a Cinco Días un interessant article que comenta que un cop consumada la duplicació de velocitat de transferència a les línies ADSL de Telefónica, la banda ampla espanyola es situa a la mitjana europea en termes de transferència. La cara oculta de la moneda és que només tenen l’ample de banda més car que l’estat espanyol a Dinamarca.
Telefónica carrega dient que la quota d’alta de l’ADSL a l’estat és de les més barates d’Europa, però òbviament recuperen aquesta diferència a base de quotes mensuals.

Quan pensa el govern espanyol prendre una posició seria al respecte? Quan se n’adonaran que amb campanyes com Todos.es no Abren el mundo a ningú sinó que simplement posen el caramel a la boca a molta gent?