Ja arriben els llums de nadal, perilla el subministrament

Fa uns dies que a la ciutat de Barcelona ja s’han posat els llums de nadals, boles i guarniments pengen de faroles i balcons per tots els carrers. Ara com cada any, comencen les fallades en el subministrament elèctric:

Ahir, després de guarnir el meu carrer i després d’un parell de baixades de tensió el subministrament es va tallar durant cinc minuts, avui a la feina (i a mitja Barcelona) hi havia problemes de elèctrics que en el nostre cas han durat 30 minuts.

Com potser que l’Ajuntament de Barcelona permeti aquest tipus de servei per als habitants de la seva ciutat? Què ha de ser prioritari, l’enllumenat de Nadal pagat per quatre (o deu mil) comerciants o l’enllumenat dels habitatges pagat per tots i cadascun dels habitants d’aquesta ciutat?

Actualització
Llegeixo a La Vanguardia (s’ha d’estar enregistrat):

Un incendio en una galería de servicios deja sin luz a miles de abonados del centro de Barcelona.
La companía calcula que se han visto afectados 10.000 clientes en su mayoría en Ciutat Vella y Sant Martí

oriol

oriol wrote 1166 posts

Post navigation