Nestlé fora de la nostra cuina!

[ Via Plataforma per la Llengua ]

La cap de relacions corporatives de Nestlé España ha assegurat a la Plataforma per la Llengua que Nestlé no preveu etiquetar els seus productes que ven als territoris de parla catalana en la llengua pròpia. Entre els motius principals d’aquesta negativa hi ha “els problemes que generaria un etiquetatge multilingüe”, segons ha dit la dirigent de Nestlé a la Plataforma per la Llengua. Tampoc es preveuen canvis en els seus webs, que en cap cas s’ofereixen en llengua catalana.

Així doncs ho tinc clar, s’ha acabat comprar: Nescafè, Eko, Bonka, Aquarel, Perrier, Viladrau, Nestea, Nesquik, llet condensada La Lechera, iogurt Sveltesse, Chocapic, Fitness & Fruits, Nidina, Culinari Maggi, Culinari Buitoni, Congelat Buitoni, Habas a la Catalana Litoral, Salsa Solís, Gelat Camy, Nestlé Extrafino, Crunch, Milkibar, Kit Kat, After Eight, Nestlé Noir Intense

oriol

oriol wrote 1166 posts

Post navigation