Policia de pel·lícula dolenta

Sembla una escena de sèrie dolenta de TeleCinco o Antena3 però és real com la vida mateixa, m’ha succeït aquest vespre:

Estava fent un cafè amb l’Anna, la meva xicota, quan de sobte em sona el telèfon mòbil i m’apareix en pantalla un número un tant estrany: 6300625149xx , contesto i era ma germana que trucava d’una comissaria de policia, aquí comença quelcom irònic i, m’atreviria a dir, inacceptable: La meva germana no ha fet res, simplement ha acompanyat a una dona finlandesa a la comissaria per què se l’ha trobada desesperada cercant ajuda perquè l’havien escurada uns lladres. Total, a la comissaria ningú parlava anglès i el comissari de torn, suposo que sense massa ganes de pensar o de pencar, li ha dit a ma germana ¿Conoces a alguien que nos pueda hacer de interprete? En la comisaría nadie habla inglés, total que m’ha trucat i m’ha passat a la dona finlandesa, que m’ha explicat que uns joves li havien buidat el cotxe quan teòricament l’ajudaven a canviar una roda. Després, per ordre del comisario li he preguntat si volia anular les seves targetes i l’he intentada calmar.

No vull saber la sensació que se li deu haver quedat al cos d’aquesta dona, que després de ser escurada ha hagut de passar per una comissaria de pel·lícula dolenta, on ningú ha estat capaç d’entendre-la i tranquil·litzar-la.

Autor: Oriol Morell

Em dic Oriol Morell i Jané, Enginyer informàtic de sistemes per la UOC. Sóc especialista en marketing digital, posicionament als cercadors i en desenvolupament de negocis web. Pots llegir més informació sobre mi al meu perfil a LinkedIn i pots contactar-me a oriolm(a)gmail(punt)com