Trambaix: vergonya aliena

Trambaix 'la nova manera de viure la ciutat'Després de poc més d’un mes funcionant, el Trambaix dilluns no farà el seu servei i restarà així fins a nova ordre. El motiu: una cagada, la pintin com la pintin. Segons els tècnics de TMB, el material aïllant emprat per segellar les vies s’ha liquat i ha format una substància enganxosa que ha provocat que els combois no puguin circular.

Molt bé TMB, molt bé sr. Clos! Què en queda d’aquell anunci de la Generalitat de fa uns anys que deia La feina mal feta no té futur, la feina ben feta no té fronteres, l’Ajuntament de Barcelona no es va aplicar la cantarella? I ara? Que passa amb tots els diners dels ciutadans que s’ha gastat l’Ajuntament amb aquesta substància? Destinarem més impostos a corregir la cagada? Aquest cop, triaran bé el material?

Mare meva, quina vergonya!

Més informació:

Autor: Oriol Morell

Em dic Oriol Morell i Jané, Enginyer informàtic de sistemes per la UOC. Sóc especialista en marketing digital, posicionament als cercadors i en desenvolupament de negocis web. Pots llegir més informació sobre mi al meu perfil a LinkedIn i pots contactar-me a oriolm(a)gmail(punt)com