Generadors de text automàtics

malevole i Lorem Lipsum
Quan dissenyes una pàgina web, sovint t’interessa saber com es distribuirà el text a l’espai que li pertoca. És en aquest moment quan als llocs web en fase de construcció apareixen textos com: Això és un text,Això és un text,Això és un text,Això és un text,Això és un text,Això és un text,Això és un text,Això és un text,Això és un text,Això és un text,Això és un text… .
O l’encara més típic: Bla bla blaaBla bla blaaBla bla blaaBla bla blaaBla bla blaaBla bla blaaBla bla blaaBla bla blaaBla bla blaaBla bla blaaBla bla blaaBla bla blaaBla bla blaaBla bla blaaBla bla blaaBla bla blaa…

Òbviament aquestes combinacions de paraules més o menys iguals, no ens permeten veure clarament com quedarà el text finalment a la pàgina.

Cercant una solució, vaig anar a parar a un parell de pàgines que us recomano:

oriol

oriol wrote 1166 posts

Post navigation