I si plou durant el Fòrum?

Fòrum passat per aiguaAvui, passejant pels carrers de Barcelona mentre plovia, esquivant tolls, maleint-ho tot quan trepitjava una d’aquestes rajoles que es tornen sortidors d’aigua quan hi poses el peu a sobre i esquivant les goteres que hi ha a totes les parades del metro d’aquesta ciutat comtal, m’he preguntat: Què passarà si plou durant el Fòrum?

Imagino el fotimer d’estrangers que figura que vindran a veure tots els actes, xerrades, … que es fan durant el Fòrum de les Cultures. Quina imatge de Barcelona s’enduran quan vegin que la ciutat perd tot el seu encant quan plou? Quan sentin la pudor que fan els carrers de Barcelona quan hi cauen quatre gotes? O quan el seu flamant vestit quedi tacat per què una gota d’aigua ha decidit caure-hi sobre després d’haver-se filtrat per les ronyoses instal·lacions del metro… Aquesta és la Barcelona que volem?

Opino que potser s’hagués hagut d’invertir més en arreglar el que tenim abans de construir tantes noves i meravelloses infraestructures.

Autor: Oriol Morell

Em dic Oriol Morell i Jané, Enginyer informàtic de sistemes per la UOC. Sóc especialista en marketing digital, posicionament als cercadors i en desenvolupament de negocis web. Pots llegir més informació sobre mi al meu perfil a LinkedIn i pots contactar-me a oriolm(a)gmail(punt)com