Autobombo i/o crítiques a Linux

Des dels atacs de SCO a Linux, un fotimer d’empreses han començat a criticar el sistema operatiu lliure per tal d’auto-promocionar-se i sortir als mitjans de comunicació. La darrera en fer-ho Grell Hills Sofrware afirma a través del seu president, Dan O’Dowle, que:

“The open source process violates every principle of security. Now that foreign intelligence agencies and terrorists know that Linux is being used to control military applications, they can contribute subversive software that will soon be incorporated into our most advanced defense systems”

A més a més, la companyia anuncia la publicació del primer White Paper d’una sèrie sobre la seguretat als sistemes Linux.

Per cert, us heu parat a mirar l’evolució al NASDAQ del grup SCO els darrers 6 mesos?

oriol

oriol wrote 1166 posts

Post navigation