Cap de setmana mogudet

Aquest cap de setmana ha estat força intens informàticament parlant, he hagut de regenerar el meu portàtil 3 vegades per tal de deixar-lo com el volia.

Ja fa temps vaig plantejar-me reparticionar el meu disc dur, té 30GB i volia fer 3 particions de 10GB per tal d’instal·lar-hi 2 sistemes operatius i deixar una partició per a dades. L’equip, un Acer TravelMate 250, ve generat de fàbrica amb una partició de 20GB amb el sistema operatiu i una de 10GB per a poder fer la recuperació del sistema sense CDs si fos necessari (la partició conté unes imatges del sistema), com que veig poc probable haver d’afer una recuperació sense CDs ja fa temps que vaig compartir aquesta partició en partició de Dades. Així doncs, per arribar al meu objectiu podia:

  1. Reinstal·lar l’equip reparticionant el disc
  2. Emprar un programari tipus Partition Magic per a reparticionar el disc sense haver de reinstal·lar el sistema

Tot i no ser-ne massa amant i per mandra a instal·lar de nou elsistema, vaig triar la primera opció, reparticionar el disc emprant Partition Magic i maleït el dia que vaig fer-ho! Després d’aplicar els canvis amb el programa de Symantec, el sistema no va a tornar a arrencar i vaig haver de reinstal·lar fins a tres cops el sistema per tal de deixar-lo net i polit com desitjava.

Tota una odissea per una mala (mandrosa) decisió.