Abiword 2.06 en català

Abiword
Softcatalà [1] ha presentat avui la traducció al català del processador de textos lliure Abiword versió 2.06 (Windows i Linux).

‘AbiWord és un processador de textos amb un aspecte semblant al Microsoft Word, però lliure i molt més lleuger. L’AbiWord ofereix un munt de funcions per a processament de textos; inclou totes les opcions habituals de formatat de caràcters, alineament de paràgrafs, regles, tabulacions, etc. S’hi poden utilitzar tipus de lletra TrueType, desfés il·limitats i imatges del disc dur. A més del format propi de l’AbiWord, el programa pot obrir els formats del Microsoft Word, de text enriquit i de text senzill.

[ 1 ] Softcatalà és una associació sense afany de lucre que treballa per la normalització de la llengua catalana en el sector informàtic relacionat amb Internet i les noves tecnologies, a partir de la traducció de programari lliure i de distribució gratuïta. Per a més informació sobre els programes que aquesta associació ha traduït al català, podeu consultar el seu lloc web a http://softcatala.org.