Compres a la xarxa

A la feina, en un moment d’esbarjo faig plans pel cap de setmana: vull anar al teatre. Un company de feina em recomana una comèdia negra musical on actua una amiga seva, ‘No són maneres de matar una dona‘ de Douglas J.Cohen, m’adreço a atrapalo.com i cerco la fitxa de l’espectacle. Cinc minuts més tard ja he fet la reserva i a més amb descompte!

Més tard m’arriba per correu electrònic el butlletí mensual de llibres.com amb les novetats del mes de Març, potser un xic tard, recordo que estic acabant el llibre ‘Llàgrimes per la Nasser’, d’Esteve Soler, així que miro quines novetats hi ha. Tinc ganes de llegir en català i d’un autor català. Finalment em decideixo per una obra guardonada amb el Premi Sant Jordi 2003, ‘La meitat de l’ànima’ de Carme Riera. Un parell de clics i ja he comprat el llibre, només resta esperar que m’arribi a casa.

Tan sols em ve al cap una paraula: comoditat.

Autor: Oriol Morell

Em dic Oriol Morell i Jané, Enginyer informàtic de sistemes per la UOC. Sóc especialista en marketing digital, posicionament als cercadors i en desenvolupament de negocis web. Pots llegir més informació sobre mi al meu perfil a LinkedIn i pots contactar-me a oriolm(a)gmail(punt)com