sobre mi a la xarxa

Sobre el blog

Aquest és el segon blog que arrenco, vaig començar-lo el 05 de març de 2004 i mica en mica l’he anat orientant cap al món tecnològic que em preocupa i ocupa: els estàndards web, l’accessibilitat i tot el que ajuda a fer la tecnologia un xic menys d’uns quants, un xic més de tothom, i a la resta de cosetes curioses que trobo a la vida.

Actualment, després de passar per TextPattern, gestiono el blog amb WordPress sobre una plataforma lliure basada enLinuxApacheMySQLPHP (LAMP).

Tot i que sóc l’únic que hi escriu de forma oficial, és un blog personal en aquest sentit, he d’agrair a la comunitat la creació de plantilles de disseny lliures, que tothom pot emprar i modificar per tal d’adaptar-les al seu lloc, així com a tothom que comenta els meus posts els continguts que generen.

View Oriol Morell i Jané's profile on LinkedIn

oriolmorell.cat: El meu blog en català

volldamm.net: Mi weblog en castellano

Alguns projectes en els que participo

  • saborjapones.comBuscas un restaurante japonés en Barcelona? Lo encontrarás en saborjapones.com, el mayor directorio de restaurantes japoneses en la red.
  • motofan.com
    En motofan.com encontrarás uno un foro de motos donde se dan encuentro todos los moteros. Organizar una KDD motera, Conocer las mejores rutas y todas las noticias de motoGP.