Mobile World Congress

Aquesta setmana comença a Barcelona el Mobile World Congress, l’acte més important del món al calendari de la telefonia mòbil.

El Mobile World Congress s’allargarà del 11 al 14 de febrer i comptarà amb uns 50.000 assistents, un 40% dels quals són executius de renom en el sector (Arun Sarin, conseller delegat de Vodafone; Wang Jianzhou, president de China Mobile; John Chambers, president de Cisco; Olli-Pekka Kallasvuo, president de Nokia; i està clar César Alierta, president de Telefónica entre d’altres.

L’antic 3GSM, el nou Mobile World Congress, comptarà amb més de 1.200 expositors que mostraran al món les novetats amb telefonia mòbil en un recinte firal de 190.000 metres quadrats: noves generacions de telefonia, noves prestacions, noves funcionalitats i la gran pregunta, veurem algun dispositiu amb Android?

Autor: Oriol Morell

Em dic Oriol Morell i Jané, Enginyer informàtic de sistemes per la UOC. Sóc especialista en marketing digital, posicionament als cercadors i en desenvolupament de negocis web. Pots llegir més informació sobre mi al meu perfil a LinkedIn i pots contactar-me a oriolm(a)gmail(punt)com