La Sexta: només per a uns quants

La Sexta, la cadena de l’Emilio Aragón, fa pudor… no sé si per allò de Te huelen los pies o per quin motiu la gent d’aquesta cadena s’estan esforçant a fer que tot el que està relacionat amb ells sigui patètic o proper al que és patètic.

Fins ara el fet que una gran part dels ciutadans no podessin gaudir dels mateixos drets que altres, pel que fa a la recepció de la cadena, em preocupava molt poc. No penso mirar el Mundial de futbol, ni res per l’estil i sincerament penso que aquesta cutre-cadena em pot aportar ben poc, però avui m’han passat l’enllaç a la seva web i m’ha entrat mal de panxa.

Com una mitjà de comunicació d’aquest segle pot plantejar una web així? Com, avui en dia, encara podem plantejar webs coses com això (he intentat enganxar els múltiples scrolls de pantalla en una sola imatge):

lasexta_es.jpg

A saber quina burrada de diners han pagat per tenir això! Mareta meva!!

El repte de La Sexta deu ser fer que els seus continguts només puguin ser vistos per part de la ciutadania i ho estan aconseguint!! Felicitats Emilio & CO!

Nota: Inclouré aquest post com a entrada d’humor: ha de ser una broma!

Autor: Oriol Morell

Em dic Oriol Morell i Jané, Enginyer informàtic de sistemes per la UOC. Sóc especialista en marketing digital, posicionament als cercadors i en desenvolupament de negocis web. Pots llegir més informació sobre mi al meu perfil a LinkedIn i pots contactar-me a oriolm(a)gmail(punt)com