Un parell de jornades per l’abril

El mes d’abril comença mogudet pel que fa a jornades tecnològiques. Per una banda i amb una vessant més social tenim les II Jornades Reutilitza que es duran a terme entre el 5 i 7 d’aquest més i que pretenen incidir en la sensibilització social i ambiental, que es fonamenta en el reaprofitament dels equips informàtics. I de la vessant lingüística ens arriben les III Jornades sobre el català a les noves tecnologies que es desenvoluparan el 14, 15 i 16 d’abril i que tenen com a objectiu proporcionar a l’usuari final informació sobre la situació del català a les noves tecnologies, actuar com a punt de trobada entre tots els actors i els usuaris, contribuir a l’intercanvi d’experiències i opinions i ser un fòrum de reflexió sobre el futur del català en aquest àmbit.

oriol

oriol wrote 1166 posts

Post navigation