La UPC aposta per Moodle

Segons anuncia en Marc Alier, professor del departament de LSI de la UPC, aquesta universitat ha triat Moodle com a plataforma de suport per als alumnes de tots els seus estudis. Ho ha comunicat a la comunitat Moodle on també ha fet públic el mòdul de missatgeria interna que han desenvolupat:

Hola a todos,
hace ya tiempo que unos pocos profetas usamos moodle en la UPC (http://www.upc.edu ), pero hoy puedo anunciar que la Universidad Politecnica de Catalunya ha decidido implantar moodle en todos sus estudios. La UPC es una de las universidades más grandes de España y una de las universidades tecnicas más importantes del pais.
Por otra parte os recuerdo que existe una home page del proyecto internalmail en http://www.lsi.upc.edu/~malier/internalmail.
Saludos y que la fuerza os acompañe.
Ludo (Marc)

Podeu veure l’ús que n’estan fent, per exemple, per a donar suport a les assignatures de GSI i ASAI i alguns PFCs.

Autor: Oriol Morell

Em dic Oriol Morell i Jané, Enginyer informàtic de sistemes per la UOC. Sóc especialista en marketing digital, posicionament als cercadors i en desenvolupament de negocis web. Pots llegir més informació sobre mi al meu perfil a LinkedIn i pots contactar-me a oriolm(a)gmail(punt)com