Clos: El Metro no fa negoci de nit

Joan Clos ha assegurat al Diari Metro que els estudis realitzats per ·TMB· demostren que “no és rendible” obrir el metro durant la nit dels caps de setmana per “l’escàs nombre d’usuaris”.

Algú esperava una resposta diferent?
És obvi que l’Ajuntament de Barcelona factura moltíssim més les nits de cap de setmana amb multes per conduir sota els efectes de l’alcohol que no pas el que podria facturar si obris el Metro.
És obvi que l’Ajuntament de Barcelona té preocupació zero pel transport públic a la nit, per això els Bus-Nit van com van, passen cada quan s’enrecorden i depèn de l’hora i la zona es formen unes cues monumentals per a pujar-hi.

Però i les conseqüències ‘no econòmiques’ d’obrir el Metro la nit dels caps de setmana (diga-li evitar accidents)?
El Fòrum, serà rendible?
Si ens preocupem que el Metro sigui rendible, com és que diàriament veig (tothom ho veu) saltar la tanca sense pagar a 2 o 3 persones?

Autor: Oriol Morell

Em dic Oriol Morell i Jané, Enginyer informàtic de sistemes per la UOC. Sóc especialista en marketing digital, posicionament als cercadors i en desenvolupament de negocis web. Pots llegir més informació sobre mi al meu perfil a LinkedIn i pots contactar-me a oriolm(a)gmail(punt)com