Postejant des de WordPress 2.7

Odio aquest tipus de canvis! Algú em deixa la interfície d’administració vella de WordPress?

A banda d’això, l’actualització via SVN com una seda, cap problema greu detectat, sí un problema lleu:  se’m queda permanentment actiu l’avís que he de actualitzar a 2.7 al costat de “Estàs fent servir el WordPress 2.7”

Apali, una versió més 😉

oriol

oriol wrote 1166 posts

Post navigation

 • Però no t’agrada el nou disseny? O només que és nou?

 • Ostres! nova versió! .-( Ahir vaig actualitzar els blocs a WP 2.6 (amb el tema actualitzacions sóc un desastre i no actualitzo massa sovint )

  Ah!!! Bé, si tinc un moment ja canviaré al 2.7.

 • Oriol Morell i Jané

  @Xavi: El trobo encara més dolent que l’anterior, links bàsics que apareixen només quan actives un element (hi passes epr sobre), opcions amagades que per a mi són bàsiques… Fatal, però suposo que el custom farà la resta.

  @alfons: Fes instal·lacions via svn, els upgrades són trivials.

 • Ep!
  ja he actualitzat a WP 2.7 i… tampoc està tant malament! De fet, crec que s’han recuperat coses de versions anteriors (escollir el tamany de la imatge a enviar a l’editor) que eren prou còmodes i que s’havien perdut.

  També veig que incorpora un instal·lador de plugins i un sistema d’upgrades més simples (molt útil per mi, jejeje).

  Ànim!

 • Oriol Morell i Jané

  @alfons: I veient el teu comentari veig que controla els slashes de més eh 😉 …

 • @Oriol, el tema dels slashes el produeix el plugin del captcha, a mi també m’ha passat. Resulta que si poses mal el codi, quan et torna al formulari per a dir-te que l’has posat malament, et reompli cos del comentari amb les barres invertides eixes…

 • Oriol Morell i Jané

  @Xavi, merci. Li m’ho miro!

 • Ai, ai, @Oriol, quan he llegit el teu comentari he tingut una curta i momentània maledicció però… veig que a mi no em passa i que deu ser això que diu en Xavi perquè, ara que hi penso, he posat malament el codi al primer intent.

  Jo als blocs tinc l’SpamKarma i de moment, no s’ha colat ni un fals positiu ni negatiu.