WordPress 2.5.1

Ha durat poquet la vida de WordPress 2.5, un bug important de seguretat ha precipitat la versió 2.5.1 del gestor de blogs.

Version 2.5.1 of WordPress is now available. It includes a number of bug fixes, performance enhancements, and one very important security fix. We recommend everyone update immediately, particularly if your blog has open registration. The vulnerability is not public but it will be shortly. 

Apa, sant tornem a actualitzar 😉

oriol

oriol wrote 1166 posts

Post navigation

 • Hola!

  Ara fa uns dies a WordPressCat vam fer una entrada anomenada “Webs en català on es parli de WordPress?” (http://www.wordpresscat.com/2008/09/14/webs-en-catala-sobre-wordpress/), on es feia un recull de webs i blogs en català que parlessin sbre el tema

  L’objectiu d’aquest recull de webs i blogs és fer un “planeta” o agregador de feeds sobre WordPress i en català. Aquest “planeta” és de moment una idea, però a WordPressCat estem preparant novetats, i volem que aquesta en sigui una.

  La qüestió és que ens agradaria que donessis permís per a fer servir el teu feed per a mostrar les teves entrades sobre el tema. Una altra cosa et voldríem demanar: que intentessis que els teus feeds mostrin les entrades completes, no només la sinopsi de l’entrada.

  Moltes gràcies per la teva col•laboració. Si tens cap dubte o suggerència, endavant!


  Marc – WordPressCat
  http://www.wordpresscat.com